Philips Lumea IPL

Uusinta karvanpoistotekniikkaa

Indiedaysin bloggaajat Annika O. ja Avec Sofié pääsivät testaamaan hellävaraista, nopeaa ja tehokasta karvanpoistotekniikkaa. Lue lisää bloggaajien kokemuksista ja tutustu Euroopan myydyimmän IPL-sarjan tuotteisiin!

Testaa sopiiko
Philips Lumea IPL
sinulle ja voita
Lumea Precision Plus!

Arvo
549 €

Klikkaa verkkokauppaan ja tutustu itse Lumeaan! Lupaamme että ihastut, mutta jos jostain syystä et ole tyytyväinen, on kaikilla malleilla
120 päivän rahat takaisin -takuu!

Rillan koti

Karvanpoistoa valolla

Ihokarvoilla on kummallinen taipumus ilmestyä vähän joka paikkaan. Myös vääriin sellaisiin. Varsinkin tässä nyky-yhteiskunnassa, missä vähemmistö meistä naisista tykkää tuuheista kainaloista tai viiksistä (itsellään), monesta muusta paikasta puhumattakaan.. Vaikka itselläni ei ole erityisen pahaa karvaturritaipumusta, olen näissä asioissa melko ehdoton. En siedä talvivillahousuja, enkä DDR:läisiä kainalokuoppia missään olosuhteissa. Lähteä saavat, tavalla tai toisella.

Lue lisää

Life of silja

Talviturkki veks

Ahh, mä luulen että oon rakastunut!! Sain nimittäin Philipsiltä testiin uuden karvanpoistovalon. Jos mä jotain kesässä vihaan, niin sitä jatkuvaa säärien ja bikinialueen sheivaamista – jota mun tulee optimaalisen tuloksen säilyttämiseksi harrastaa n. joka toinen päivä. Myös mun iho ärsyyntyy helposti tästä jatkuvasta käsittelystä, ja se vasta kivaa onkin kun haluis pitää shortseja ja säärien karvatupet on ihan ärsyyntyneet.

Lue lisää

Far From Perfect

Hei hei karvat

Sain ikiomaksi Lumea Precision Plus -laitteen, jolla voin tehdä valoimpulssihoitoa kotona! Mä oon itseasiassa ollut jo monta vuotta kiinnostunut juuri tästä karvanpoistomenetelmästä ja ottanut selvää eri paikoista jossa tätä tehdään. Mutta päätä huimaavien hintojen takia oon vaan voinut ainoastaan haaveilla koko operaatiosta. Myönnän, että oon myös ollut ehkä hieman epäileväinen: voiko tää oikeesti toimia? Onko mahdollista, että mä voin lopettaa sheivaamisen kokonaan?

Lue lisää

Keski.

Kesäsäärten metsästys

Testiin saamani Lumea käyttää IPL (Intense Pulsed Light) tekniikkaa eli valoon perustuvaa karvanpoistomenetelmää. Tämä sama tekniikka on käytössä kauneussalongeissa ja nyt siis Philips on kehittänyt vastaavan laitteen kotikäyttöön. Näin ensikosketuksella sanoisin laitteen vaikuttavan kätevältä, molempien säärien karvojenpoistoon aikaa kuluu noin viisitoista minuuttia ja lisäksi laitteen johdottomuus on yksi ehdoton plussa käytettävyyttä ajatellen.

Katso videolta, millaiset ovat Nellan lähtökohdat IPL-kokeilulle.

Lue lisää

Avec Sofié

Kohti täydellisiä silosääriä

Näin kesän kynnyksellä tämä kampanja oli oikein tervetullut, sillä mielessä on mekkokelit ja silosääret. Kesäisin olen ravannut sokeroinnissa ja unelmoinut siitä että vielä jonakin päivänä tämä lysti ei ensinnäkään satu ja toiseksi, vie kukkaroa pitkällä juoksulla tyhjäksi." Avec Sofié -blogissa testataan Philips Lumea Precision Plus -laitetta seuraavat 6 viikkoa, jännittyneissä tunnelmissa. Lue lisää Sofién ajatuksia uudesta karvanpoistotekniikasta!

Lue lisää

Annika O.

Haluatko silkinsileät sääret?

Jos haluun pitää sääreni kesäisin edes vähänkään katseenkestävässä kunnossa, niin joudun sheivailemaan niitä vähintään joka toinen päivä. Kuten varmaan arvata saattaa, niin se ei oo mitään mun(kaan) lempipuuhaa. Odotan siis jännittyneenä tän valoimpulssikäsittelyn testijaksoa ja varsinkin sen lopputulosta!" Lue lisää Annikan fiiliksiä 6 viikon testiajasta Lumea Precision Plus -laitteen kanssa!

Lue lisää

Uusi Kuu

Pysyvästi eroon ihokarvoista

Näin kesän kynnyksellä jokainen miettii uusia ja parempia konsteja säärten, kainaloiden ja bikinirajan siistimiseen. Lukeudun itse tähän samaan joukkoon, ja olen aina kiinnostunut mahdollisimman helposta, kivuttomasta ja vaivattomasta karvojenpoistosta. Mitä pysyvämpi tulos, sen parempi! Koska IPL-hoidot sääriin ammattisalongeissa maksavat helposti 150€ kerta, voitte kuvitella, että lähdin testiryhmään enemmän kuin innoissani.

Lue lisää

Nella Törnroos

Pysyvästi eroon ihokarvoista

Hamekausi lähestyy ja sääret näyttäytyvät muulle maailmalle liian monen kuukauden tauon jälkeen! Ja niin tekee myös ihanat ihokarvamme, joita vastaan olen tottunut taistelemaan kesäisin joka päivä (tai vähintään joka toinen päivä) aamusuihkun yhteydessä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että nauttisin tästä aikaa vievästä, rasittavasta ja ihoani ärsyttävästä taistelusta.

Katso videolta, millaiset ovat Nellan lähtökohdat IPL-kokeilulle.

Lue lisää

Testattu kliinisesti yli 2000:lla naisella

Mitä IPL tarkoittaa?

IPL (Intense Pulsed Light) on huolellisesti testattu tekniikka, jota käytetään ammattisalongeissa pehmeän, sileän ja karvattoman ihon aikaansaamiseksi.

Philips Lumealla voit käyttää innovatiivista, valoon perustuvaa karvanpoistotekniikkaa turvallisesti ja tehokkaasti kotonasi.

Miten Lumea toimii?

Philips Lumea lähettää hellävaraisia valoimpulsseja ihokarvan juureen. Kevyiden valoimpulssien tuottaman lämpöstimuloinnin ansiosta karvan juuri vaipuu lepotilaan. Tämän seurauksena karva irtoaa luonnollisesti ja uuden karvan kasvaminen hidastuu.

Integroitu valosuodatin takaa turvallisen ja tehokkaan käsittelyn.

Testaa sopiiko
Philips Lumea IPL
sinulle ja voita
Lumea Precision Plus!

Arvo
549 €

Kilpailun säännöt:

Järjestäjä

Philips Suomi, Äyritie 4, PL 185 01510 VANTAA

Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 22.4.–28.6.2015.

Voittaja

Voittaja arvotaan kilpailun päätyttyä. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla. Voittaja kontaktoidaan sähköpostitse. Palkinnot toimitetaan voittajalle postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon sisällä arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Arvontaan osallistuminen

Voittaja arvotaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken. Osallistumalla kilpailuun, antaa osallistuja Indiedaysille ja Philipsille luvan kontaktoida häntä (esimerkiksi ilmoittaa voitosta). Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailunjärjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista tai ostamista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun ainoastaan kerran.

Palkinnot

Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan Philips Lumea IPL Precision Plus SC2008.

Arvonnan järjestäjän vastuu

Philips Suomi vastaa arpajaisverosta.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin.

Kilpailussa kerättyjä yhteystietoja käytetään vain palkintojen lähettämiseen. Tietoja kampanjasivujen käytöstä voidaan kerätä ja käsitellä, jotta kampanjamallia pystytään edelleen kehittämään. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt.

Osallistujan henkilökohtaisia tietoja ei luovuteta kolmannen osapuolen käyttöön ilman osallistujan hyväksyntää. Lainmukaisesti jokaisella osallistujalla on oikeus tarkastella, muuttaa tai poistaa kilpailua varten annetut henkilökohtaiset tietonsa. Tehdäkseen näin, osallistuja voi ottaa yhteyttä sähköpostiin: indiedays@indiedays.com